خدمات داوری

داوری روشی  اختیاری و انتخابی برای  حل وفصل اختلافات بدون مراجعه به مراجع قضایی ودادگستری است. در این روش؛ طرفین قرارداد معمولا به وکیل و حقوقدان و یا موسسات حقوقی  خدمات داوری مراجعه می کنند و یک تا چند نفر داوررا برای فصل خصومت انتخاب میکنند.

داوری قراردادها و معاملات

مزایای داوری نسبت به مراجعه به دادگاه چیست؟

داوری یک روش تخصصی برای رسیدگی به منازعات و اختلافات است که توسط مرجع غیر قضایی انجام می شود، بنابراین تشریفات و آیین دادرسی قضایی را ندارد و می توان بسیاری از موارد را با توافق دو طرف تعیین و اجرا کرد. در ضمن هزینه داوری بسیار کمتر از هزینه دادرسی قضایی است و البته سرعت کار نیز بالاتر است. چرا که ازدحام پرونده ها در دادگستری اجازه رسیدگی سریع را به قضات نمی دهد و ممکن است سالها طول بکشد تا پرونده  حکم قطعی صادر شود.

مزیت بزرگ دیگر داوری محرمانه بودن آن است. فرایند داوری دور از چشم رقبا و همکاران شما صورت می گیرد ومثل دادرسی قضایی نیست که علنی و آشکار باشد و در برخی موارد حتی با ابلاغ و اطلاع دیگران صورت بگیرد.

چه زمانی خدمات داوری انتخاب می شود؟

میتوان در زمان انعقاد قرارداد، شرط داوری را با تراضی طرفین در متن قرارداد گنجاند. در این حالت حتمابا وکلای حامی در تماس باشید.

میتوان بعد از اجرای قرارداد و بروز اختلاف با توافق طرفین به داوری رجوع کرد و حتی میتوان بعد از مراجعه به دادگاه تصمیم بر استفاده از روش داوری گرفت.

برای تنظیم یک قرارداد دقیق و تخصصی به اینجا مراجعه کنید.

آیا می توان به رای داوری اعتراض کرد؟

گرچه طبق قانون رای داور قطعی است ولی می توان ابطال آن را از دادگاه صالح درخواست کرد. در این حالت معترض باید ادله کافی برای اثبات مغایرت رای داور با قانون و شرایط پرونده داشته باشد. به هرحال چون طرفین در تمام مراحل داوری با تراضی و توافق یکدیگر اقدام کرده اند رای داوری قابلیت اجرایی دارد و از استحکام خوبی برخوردار است. توصیه ما این است برای انتخاب داور دقت کافی داشته باشید تا به مشکل برنخورید. حامی حامی شماست.

ارایه خدمات داوری در حامی

برای استفاده از خدمات داوری در حامی می توانید از طریق سایت یا تلفن یا شبکه های اجتماعی با ما تماس بگیرید و مدارک لازم را به صلاحدید وکیل مربوطه ارایه دهید. برای تشکیل جلسات چه به صورت حضوری یا آنلاین حامی با شما در تماس خواهد بود.

سوالات متداول

1

معمولا چه مدت طول می کشد تا داور نظرش را بگوید؟

بستگی به توافق اولیه دارد ولی طبق قانون سه تا شش ماه برای این کار در نظر گرفته شده است
2

برای درخواست داوری از طریق حامی باید چه کار کنیم؟

اول از طریق سایت یا شبکه های اجتماعی به ما پیام دهید با شما تماس خواهیم گرفت و شما را به وکلای حامی مرتبط می کنیم.
3

برای داوری چه مدارکی نیاز است؟

بستگی به این که در چه مرحله ای از اجرای قرارداد هستید متفاوت است ولی به هرحال وکلای با تجربه ما همه موارد و مدارک لازم را به شما خواهند گفت.

برای سوالات بیشتر در زمینه داوری و یا درخواست داوری فرم زیر را ارسال نمایید.